Få inspiration

Her kan du blive inspireret og læse om, hvilke overvejelser andre har gjort sig, om det at betænke velgørenhed i sit testamente.

Morten og hans kone fandt hjælp hos en velgørende organisation, da de havde allermest brug for det. For dem føles det helt rigtigt at give tilbage.

Lisbet er vokset op med en grundlæggende tro på, at der altid er noget der kan gøres. Ved at støtte en organisation, håber hun at være med til at give et håb for fremtiden.

 Det handler om at have et godt liv og ønske det samme for sin næste. De fleste danskere har rigeligt selv, så der er god basis for at hjælpe andre.

En god ting ved at betænke velgørende organisationer er, at man er med til at gøre en forskel for nogle, som måske ellers ikke havde fået de oplevelser.

Selvom det kan være svært at tale om testamente, er det ifølge Tina nødvendigt at tage stilling. Specielt i en tid, hvor vi lever sammen på helt andre måder, end man gjorde tidligere.

For Ulf har det været helt naturligt at betænke en velgørende organisation.
– Jeg kan faktisk ikke finde argumenter for ikke at hjælpe.

Yrsa har fordelt sin arv ligeligt mellem tre organisationer, og giver et godt råd med på vejen. – Jeg vil anbefale, at man kigger på, hvad man har lavet gennem livet – finde det vigtigste og så tage det videre i testamentet.

Med Det Gode Testamente ønsker vi at fortælle om mulighederne, inspirere og forhåbentlig være med til at sætte nogle overvejelser i gang.

Har du spørgsmål til oprettelse af testamente, kan vi tilbyde gratis rådgivning fra advokater, som samarbejder med Det Gode Testamente.

Få hjælp til udfærdigelse af dit testamente af en advokat fra dit nærområde. Se oversigt over advokater, som samarbejder med Det Gode Testamente

Her kan du møde Henning og Jonny, som har valgt at betænke en særlig sag i deres testamente

Mød Henning

“Man bliver aldrig for gammel til at drømme om en bedre verden.”

Mød Jonny

“Fordi jeg vil tænde et lys, når mit eget brænder ud.”

Mød Lene og Keld, der fortæller, hvad deres børn ville sige til, hvis de testamenterede et beløb til velgørenhed

Ta’ Arvetesten og bliv klogere på arvereglerne, og hvad du skal være opmærksom på.