Hvem skal du støtte?

Testamentesamarbejdet består af 41 velgørende organisationer, og vi håber ganske enkelt, at du vælger at støtte det eller de formål, der står dit hjerte nærmest. Grundene til at støtte er dine og kun dine.

Vi håber samtidig, at du ser testamentet som en tilgængelig og overkommelig måde at støtte på. Vi kan så til gengæld love, at alle de organisationer, der er med i samarbejdet, vil gøre alt for at bruge pengene fornuftigt til størst mulig gavn for de formål, du gerne vil støtte.

Når du skriver testamente og samtidig indsætter velgørenhed, har du din støtte på plads, og på den måde er testamentet et livsbekræftende valg. Uanset hvad du vælger, kan du være med til at dreje verden i en retning – din retning. Du bidrager til, at dine værdier lever videre.

Det er naturligvis muligt at støtte flere forskellige formål i dit testamente. Det afgørende er, at du formulerer klart og tydeligt, hvem og hvad du vil støtte – og med hvor meget. I den forbindelse er det vigtigt at understrege, at alle donationer er velkomne. De gør en forskel – små som store.

Mød Susanne og John. Vi har udsat dem for et lille eksperiment og stillet dem svære spørgsmål om hinanden og arv.