Hjerteforeningen

Arv er en hjertesag

Det er en livsbekræftende handling at oprette testamente til fordel for Hjerteforeningen. Dermed bidrager du til, at vi kan opfylde vores vision: ”Sammen vinder vi et sundere og bedre liv for alle”. Der er 466.000 hjerte-kar-patienter i Danmark.
Indtægter fra arv udgør ca. en fjerdedel af de samlede bidrag til Hjerteforeningen. Så uden den støtte, vi får fra arv, var det ikke muligt for os at bekæmpe hjerte-kar-sygdomme i Danmark.

Det praktiske

I langt de fleste tilfælde er det ret let for en advokat at oprette dit testamente. Hvis du overvejer at betænke Hjerteforeningen, vil vi hjælpe dig med at finde en god advokat – og betale din udgifter til at oprette testamentet. Det manglede bare.

Du kan altid fortryde

Du kan til enhver tid ændre dit testamente. Faktisk er det en rigtig god idé, at du ind imellem overvejer, om dit testamente nu også stadig afspejler, hvem du ønsker skal arve efter dig.

Spørgsmål:

Har du spørgsmål om arv, gaver og testamente, er du altid velkommen til at kontakte chefjurist Ann Marie Panduro på telefonnummer 33 67 00 56.