Den Danske Naturfond

Giv naturen videre

Den Danske Naturfond

Den Danske Naturfond
Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Tlf.: 22 97 20 20
CVR: 36 50 29 91
ddnf.dk

Den Danske Naturfond - Kontaktperson
Flemming Nielsen

Kontakt Flemming på:
Tlf.: 24 66 13 62
E-mail: fn@ddnf.dk

Duften fra en blomstereng. Eventyret i en utæmmet, gammel skov. Sommerfuglen der lander let på armen. Naturen er en gave, der skal tilhøre os alle. Den Danske Naturfond køber, beskytter og genopretter natur i hele Danmark. Vi sikrer unikke naturoplevelser og evigtvarende naturbeskyttelse. Alle har fri adgang til fondens naturarealer.

I Danmark har vi mange smukke og unikke naturområder. Fra de stormombruste kyster over eventyrlige, urørte skove til bølgende blomsterenge. Men mange af de vilde dyr og planter, som tidligere var almindelige her, er i dag truet, fordi deres levesteder forsvinder. Det er vores opgave at passe på naturen, for alle skal have mulighed for at opleve storslået dansk natur.

Den Danske Naturfond vil skabe et Danmark med bedre plads til dyr og planter, hvor alle kan opleve storslået natur på naturens betingelser. Fonden arbejder i hele landet og forfølger sit formål ved at opkøbe jord, hvor naturen genoprettes, plejes og sikres for eftertiden. Alle opkøb sker gennem frivillige aftaler med private lodsejere. Fonden er uafhængig, partipolitisk neutral og arbejder ikke for særlige interesser. Vores eneste formål er at forbedre den danske natur gennem konkrete naturprojekter.

Din støtte er med til at sikre naturen, hvor den findes og er truet, og genoprette den, hvor den før har været. Det betyder meget for fonden og fondens arbejde, at vi modtager bidrag og støtte. Det er det, der er kernen i, at vi kan gøre en forskel for den danske natur. En rigere natur er mere spændende at gå på opdagelse i og giver mulighed for at komme tæt på de dyr og planter, der gør dansk natur til noget særligt. Du kan være med til skabe naturværdier, der sikres for eftertiden. Til glæde for alle – nu og i fremtiden.

Den Danske Naturfond