Diabetesforeningen

Diabetesforeningen støtter forskningen og hjælper mennesker til et godt liv med diabetes

Diabetesforeningen

Diabetesforeningen
Stationsparken 24, st. tv.
2600 Glostrup
Tlf.: 66 12 90 06
CVR: 35 23 15 28
diabetes.dk

Kontaktperson - Diabetesforeningen
Søren Biune

Kontakt Søren på:
Tlf.: 63 12 90 73
E-mail: sb@diabetes.dk

Gør en forskel
At donere sin arv til velgørenhed er en meget generøs handling, som gør, at vi i Diabetesforeningen kan støtte diabetesforskningen, tilbyde kurser og rådgivning til det stigende antal børn, unge og ældre, der rammes af sygdommen. Vi arbejder politisk for bedre vilkår for mennesker med diabetes og deres pårørende, og vi gør en stor indsats for at forebygge følgesygdommene til diabetes for at sikre et godt liv for mennesker med diabetes. Og styrke håbet om, at forskningen kan byde på en fremtid uden diabetes.

Hvorfor skrive testamente?
Med et testamente bestemmer du selv over din arv og sikrer, at den bliver fordelt, præcis som du ønsker det. Et testamente kan samtidig være med til at forhindre situationer med misforståelser og konflikter mellem dine efterladte. Uden et testamente vil dine penge blive fordelt efter arveloven.

Hver uge får 10 børn og unge konstateret type 1-diabetes, og type 2-diabetes udvikler sig så hurtigt, at der i 2030 vil være 430.000 danskere med sygdommen.

Har du besluttet dig for at betænke Diabetesforeningen i dit testamente, betaler vi gerne advokatomkostningerne for dig. Få et tilskud på op til 5.000 kroner til dit testamente.

Ring venligst eller få din advokat til at kontakte os.

Din støtte gør en forskel – stor tak for dit engagement.

Diabetesforeningen