DRC Dansk Flygtningehjælp

Fra flugt til håb – flygtninge har ret til et værdigt liv.

Dansk Flygtningehjælp

DRC Dansk Flygtningehjælp
Borgergade 10, 3. sal
1300 København K
Tlf.: 33 73 50 00
CVR: 20 69 93 10
flygtning.dk

DRC Dansk Flygtningehjælp -Kontaktperson
Jens Skov Engedal

Kontakt Jens på:
Tlf.: 22 11 19 22
E-mail: jens.engedal@drc.ngo

Fra flugt til håb – flygtninge har ret til et værdigt liv.
Testamenterede bidrag har stor betydning for DRC Dansk Flygtningehjælps indsats i verdens brændpunkter. Overalt i verden står vi parat med akut nødhjælp, beskyttelse og varige løsninger, når kvinder, mænd og børn bliver tvunget til at flygte fra deres hjem på grund af krig og konflikter. DRC Dansk Flygtningehjælp blev oprettet med det formål at hjælpe de ungarske flygtninge, der kom til Danmark i 1956. I dag er vi Danmarks største internationale humanitære organisation og arbejder i knap 40 lande. Fundamentet for vores arbejde er FN’s menneskerettigheder og Flygtningekonventionen.

Det nytter
DRC Dansk Flygtningehjælp samarbejder med de lokale samfund om ansvarlige og bæredygtige løsninger i nærområdet, og når situationen i hjemlandet gør det muligt, hjælper vi flygtninge med at vende sikkert hjem. I hjemlandet genopbygger vi boliger og skoler, ligesom vi gennem jobs og iværksætteri hjælper flygtninge med at skabe sig et livsgrundlag. DRC Dansk Flygtningehjælp er kendt for handlekraft, professionalisme og effektivitet, og er på den baggrund flere gange blevet kåret som en af verdens bedste organisationer af Global Journal.

Vi hjælper årligt mere end 5 millioner mennesker, men med et stigende antal mennesker tvunget på flugt i en usikker verden, har vi brug din støtte.

DRC Dansk Flygtningehjælp