Dyreværnet

Alle kæledyr i Danmark skal have et godt hjem

Dyreværnet

Dyreværnet – Foreningen til Værn for Værgeløse Dyr
Islevdalvej 85
2610 Rødovre
Tlf.: 44 94 66 95
CVR: 33 31 73 28
dyrevaernet.dk

Dyreværnet Kontaktperson
Rikke Christensen-Lee

Kontakt Rikke på:
Tlf.: 93 39 20 50
E-mail: info@dyrevaernet.dk 

For at Dyreværnets arbejde for kæledyr kan fortsætte, har vi brug for hjælp.

Dyreværnets vision er, “at alle kæledyr i Danmark skal have et godt hjem,” og vi sætter en stor ære i at altid at arbejde frem mod denne. Vores fokusområder er at redde misrøgtede og herreløse dyr, samt forbedre vilkårene for udsatte borgeres dyr.

Dyreværnet hjælper årligt mere end 4000 hunde, katte, kaniner og andre smådyr. Dyreværnet arbejder ud fra mottoet ”hver en pote tæller,” og det sikrer, at alle dyr vurderes individuelt og får chancen for et bedre liv – hvis dette er et værdigt liv.

Mange af de nødstedte dyr i vores varetægt kommer fra Dyreværnets udrykningstjeneste eller Frynseklinikkerne, som er vores mobile nonprofit klinikker. Vi modtager også mange snuder, der er fundet i affaldscontainere, efterladt på rastepladser, i skovene – sågar på de danske togstationer. Dyr hvis skæbne er overladt til uvisheden. Endelig har private borgere, der står i en svær situation såsom skilsmisse, flytning eller lign., også mulighed for at indlevere deres kæledyr hos Dyreværnet.

Dyreværnets fokus er i stigende grad at hjælpe udsatte borgere med at tage vare på deres kæledyr, og her spiller ”Frynseklinikkerne” en væsentlig rolle. Formålet med klinikkerne er at hjælpe udsatte borgeres dyr, fordi de ellers ikke kommer til dyrlægen, og derfor ofte lider i det skjulte.

Dyreværnet hylder alle de dejlige mennesker, som betænker dyrene og giver os det privilegie at føre hjælpen ud i livet.