Miljø- og Energifonden

Miljø- og energifonden – en bedre fremtid for planeten

Miljø-og Energifonden

Miljø- og Energifonden af 2005
Strandbyvej 11
8240 Risskov
Tlf.: 28 55 90 62
CVR: 29 85 19 05
energifonden.dk

Kontaktperson for Miljø-og Energifonden
Marie Kirstine Pilegaard

Kontakt Marie på:
Tlf.: 28 55 90 62
E-mail: info@energifonden.dk

Miljø- og energifonden arbejder for et renere miljø uden skadelig kemi, for mindre plastikaffald og for at vi kan reducere vores CO2udledning.

Vores klima er aktuelt truet og de seneste 100 års afbrænding af fossile brændsler betyder at CO2 indholdet i atmosfæren har nået et kritisk niveau. Naturen lider under det materielle overforbrug og udledningen af miljøgifte samt de stigende mængder af plastikaffald. Den grønne omstilling af samfundet går for langsomt og der er brug for mange nye ideer til, hvordan problemerne kan løses så de kommende generationer kan få en bedre og renere verden at leve i.

Siden 2005 har Miljø- og energifonden støttet den grønne omstilling ved at hjælpe iværksættere og opfindere med at få udviklet innovative løsninger og bedre produkter. Vi uddeler økonomisk støtte til udviklingsprojekter så de gode grønne ideer kan prøves af og blive omsat til virkelighed. Vi støtter eks. produkter der erstatter plastik med biologisk nedbrydelige materialer, opfindelser der kan sortere og genanvende affaldet og tekniske løsninger der kan spare miljøet for store CO2 udledninger.

Når du vælger at testamentere til Miljø- og energifonden, hjælper du også den grønne omstilling på vej. Når vi modtager flere midler, kan vi uddele støtte til flere af de mange vigtige opfindelser, der skal omstille Danmark til fremtiden.

Få rådgivning og tilskud til oprettelsen af dit testamente

Miljø- og energifonden hjælper dig med at finde en advokat og med betaling af testamentet. Donerer du en del af din arv til Miljø- og energifonden, kan du få dækket op til 5.000 kr. af omkostningerne til advokaten. Tilskuddet til advokatregningen er skattepligtigt. Kontakt Miljø-og energifondens testamenterådgiver for en uforpligtende snak.

På forhånd tak for hjælpen.

Miljø-og Energifonden