Muskelsvindfonden

Muskelsvindfonden skaber plads til forskelle – også når livet er svært

Muskelsvindfonden

Kongsvang Allé 23
8000 Aarhus C
Telefon nr. 89 48 22 22
CVR. 41628014

Muskelsvindfonden.dk

 

Mette Carlsen

Kontakt Mette på:
Tlf.: 22 65 24 23
E-mail: meca@muskelsvindfonden.dk

Muskelsvindfonden er en forening, et fællesskab og en bevægelse. Den blev skabt af og for mennesker med muskelsvind, for at støtte op om, at mennesker med muskelsvind og ALS har de samme vilkår i samfundet, som alle andre. Det skal ikke være nødvendigt, at man eksempelvis skal slås med sin kommune for hjælpemidler samtidig med, at man slås med sin diagnose.
Derfor arbejder Muskelsvindfonden både politisk, social og kulturelt for, at der skal være plads til alle, og ikke mindst for at der er plads til vores forskelle. Især når livet er hårdt

Mennesker med muskelsvind og ALS bliver igennem Muskelsvindfonden støttet op af hundrede vis af fantastiske pårørende, medarbejdere, engagerede samarbejdspartnere og mere end 1.000 frivillige, der er med til at sætte verden i bevægelse. 

Siden 1983 har Muskelsvindfonden sammen med Tuborg arrangeret en af Danmarks ældste festivaler, nemlig Grøn. Det er vigtigt for foreningen at give noget tilbage til de mennesker, som støtter dens arbejde. Vi giver kulturelle oplevelser tilbage. Og når det handler om børn skaber vi sammen det traditionsrige og magiske Cirkus Summarum sammen med DR Big Band. Det er derfor, at Muskelsvindfonden siger, at den samler danskerne, mens den samler ind.  

Overskuddet går direkte til vores arbejde for et bedre liv med muskelsvind. Pengene går blandt andet til, at vi opretter sommerlejre for børn og unge, så de kan mødes på tværs af aldre og geografi og knytte bånd. Vi opretter netværksgrupper for voksne – både til dem som selv har muskelsvind men også til forældre og pårørende til mennesker med muskelsvind og ALS – så man kan tale med nogen, når livet er svært.  

Vi støtter både forskning og rehabilitering og har oprettet vores eget rehabiliteringscenter som hedder: RehabiliteringsCenter for Muskelsvind, som støtter op om det gode liv med muskelsvind. 

Vi støtter op om mennesker med muskelsvind og ALS og deres familier.

Vi ved, at vi alle kan meget, men sammen kan vi mere.