Øjenforeningen

Synet er en gave, du kan give videre – bekæmp blindhed gennem forskning i øjensygdom

Øjenforeningen

Øjenforeningen
Ny Kongengade 20
1557 København
Tlf.: 33 69 11 00
CVR: 69 83 83 16
ojenforeningen.dk

Kontaktperson Øjenforeningen
Marijke Vittrup

Kontakt Marijke på:
Tlf.: 33 69 11 00
E-mail: mv@ojenforeningen.dk

Synet er den sans, flest af os frygter at miste. Alligevel lever 65.000 danskere med et alvorligt synshandicap. Og hver dag berøves nye børn og voksne synet på grund af en øjensygdom. Det kan kun forskning ændre på.

Forskning gør forskellen
Øjenforeningen har ubønhørligt støttet dansk øjenforskning siden 1982. Det har været med til at løfte øjenbehandlingen i Danmark til et nyt niveau. Hvor vi tidligere sakkede bagud, tilbydes du og andre danskere nu øjenbehandling i verdensklasse.

I Danmark er blindhed som følge af én sygdom (AMD) blevet halveret på kun 10 år. Det er kun sket, fordi der blev indført nye forskningsbaserede behandlingsmetoder. Og fordi de danske øjenlæger og -forskere, som Øjenforeningen støtter, har været involveret i de banebrydende internationale projekter, der ligger til grund for de nye behandlinger, blev de taget i brug i hele landet, hurtigere end noget andet sted i verden.

Øjenforskning gør en synlig forskel! Øjenforeningen har uddelt ca. 700 legater til danske forskningsprojekter. Projekter, der alle har bidraget til bedre behandlinger og ny viden om frygtede, synstruende øjensygdomme. Desværre må vi også hvert år sige nej til projekter, der kunne have gjort en forskel for danskere med alvorlige synsnedsættelser og øjensygdomme. Læs mere på ojenforskning.dk.

Vi har brug for din hjælp
I dag står øjenlægerne stadig magtesløse over for flere øjensygdomme. Det kan du, gennem din støtte til Øjenforeningen, være med til at lave om på. Sammen kan vi sikre, at ingen i fremtiden skal mistet synet til en øjensygdom, der kunne have været forebygget eller behandlet.

Øjenforeningen – se hele livet

Øjenforeningen