Parkinsonforeningen

Parkinsonforeningen tilbyder vigtig viden, støtte og opmærksomhed til landets parkinsonfamilier.

Parkinsonforeningen

Parkinsonforeningen
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Tlf.: 36 35 02 30
CVR: 76 29 44 10
parkinson.dk

Kontaktperson Parkinsonforeningen
Astrid Blom

Kontakt Astrid på:
Tlf.: 36 35 02 36
E-mail: ab@parkinson.dk

I Danmark lever mindst 8000 personer med en parkinsondiagnose, som på forskellig vis griber ind i hverdagen, familielivet og drømmene for fremtiden. Ved at betænke Parkinsonforeningen i dit testamente er du med til at sikre, at Parkinsonforeningen fortsat kan tilbyde vigtig viden, støtte og opmærksomhed til de mange mennesker, hvis hverdag er påvirket af en ofte skjult sygdom.

Viden
For mange bliver livet med parkinson med tiden kompliceret og mærket af sygdommens udvikling. Parkinsonforeningen tilbyder viden, kurser og ekspertrådgivning, som kan hjælpe den enkelte og familien til at leve bedst muligt med sygdommen.

Netværk og støtte
Du er ikke alene med parkinson. Hos os kan du altid komme i kontakt med andre, som lever med sygdommen og står klar til at dele erfaringer, give råd og lytte. Foreningen er centreret omkring 15 lokale kredse og 65+ lokale klubber. Hertil kommer netværksgrupper for eksempelvis yngre, voksne børn, hjerneopererede eller enlige.

Opmærksomhed på sagen
Desværre tror mange danskere stadig, at Parkinsons sygdom blot handler om at ryste. Dette billede arbejder vi aktivt på at ændre. Parkinsonforeningen skaber opmærksomhed og er talerør for parkinsonfamiliers livsvilkår.

Forskning i Parkinsons sygdom
I Parkinsonforeningen støtter vi den livsnødvendige parkinsonforskning og uddeler derfor et millionbeløb til danske parkinsonforskere hvert eneste år. De seneste år fem er det blevet til flere end 70 forskningslegater. Vores vision er, at kommende generationer ikke får parkinson.

Parkinsonforeningen