SOS Børnebyerne

Intet barn skal vokse op alene. Derfor har SOS Børnebyerne i over 70 år og i mere end 135 lande verden over, arbejdet for at sikre alle børn muligheden for at vokse op i en familie fyldt med kærlighed og tryghed – hvad enten det er i barnets biologiske familie eller i en ny SOS-familie. 

SOS Børnebyerne
Amerikavej 15C, 2. sal
1756 København V
Tlf.: 33 73 02 33
CVR: 25 82 50 12
sosbornebyerne.dk

SOS Børnebyerne Kontaktperson
Mette Sandager Löhndorf

Kontakt Mette på:
Tlf.: 33 78 02 93
E-mail: msl@sosbornebyerne.dk

God omsorg går i arv

For hvert barn, vi hjælper, starter en bevægelse som ringe i vandet. Det barn, der får en tryg barndom, bliver til en voksen, der fra egen barndom har erfaret, hvordan man giver børn omsorg og tryghed. På den måde hjælper en arv til os ikke bare ét barn nu og her, men også kommende generationer af børn, som får forældre, der kan give omsorg videre.

Vi hjælper nogle af de allermest udsatte børn– nemlig de børn, der er i fare for at miste deres forældres omsorg og dem, der allerede står helt alene. Ved at betænke SOS Børnebyerne i dit testamente er du med til at støtte langsigtet udviklingshjælp, der skaber varige og positive forandringer i verdens fattigste lande. Din sidste gave kan være med til at gøre drømmen om en bedre fremtid til virkelighed for udsatte børn. 

Sådan kommer din arv til at gøre nytte:

  • Giver udsatte børn en tryg opvækst i deres biologiske familie eller i en SOS-familie
  • Sikrer dem adgang til uddannelse og sundhedssystemet
  • Forhindrer sårbare familier fra at gå i opløsning ved at hjælpe dem til et stærkere fundament at stå på

 

Derfor valgte de at betænke SOS Børnebyerne

I Eli og Flemmings testamente er der både gjort plads til arvinger og SOS Børnebyerne. For dem er det vigtigt, at de penge, de engang kommer til at efterlade sig, kan være med til at gøre en forskel for så mange som muligt i stedet for kun at være til gavn for ganske få. 

 “Alle børn fortjener en fair chance i livet. Og hvis jeg kan være med til at give dem et bedre liv, så vil jeg selvfølgelig gerne det”. Eli og Flemming, Glostrup

Har du spørgsmål, står vi klar
Kontakt vores testamenteansvarlige, Mette Sandager Löhndorf, til en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål. Ring på tlf. 33 78 02 93 eller skriv en email til msl@sosbornebyerne.dk.