Velkommen til web-foredraget om de danske arveregler

Som markering af International testamentedag, den 13. september 2022, kan du her se, eller gense, web-foredraget om de danske arveregler.

Hør en af landets dygtigste arveretsadvokater svare på de oftest stillede spørgsmål om arv og testamente. Hvem arver dig? Hvor meget kan du selv bestemme i et testamente? Hvordan kan du eventuelt inddrage en velgørende organisation i dit testamente? – og meget mere.

Rigtig god fornøjelse.

Skriv eller kontakt en advokat
Har du stadig spørgsmål?

Skulle du efter foredraget stadig sidde tilbage med et eller flere personlige spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en af de advokater, der er tilknyttet Det Gode Testamente.

De tilbyder alle en gratis indledende rådgivning.

Se web-foredraget her på siden mandag den 13. september kl. 14.00

I anledningen af International Testamentedag den 13. september gentager Det Gode Testamente successen, og tilbyder et web-foredrag om de danske arveregler. I selskab med en af landets dygtigste arveretsadvokater vil du få råd og vejledning – hjemme i din egen sofa. 

Tak for din tilmelding, og tak til alle, som har stillet spørgsmål til advokaten. Vi har forsøgt at besvare så mange af dem som muligt i dette foredrag.

Web-foredraget er tilgængeligt her på siden mandag den 13. september kl. 14.00

"”Jeg er velbevandret i den tidligere arvelovgivning, men her fik jeg information om nyheder i lovgivningen”."
Deltager fra 2020