Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du:

Alt, hvad du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at udfylde formularen i arvetesten samt acceptere gældende betingelser for kommunikation fra Det Gode Testamente.
Konkurrencebetingelser:

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang hver måned. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Der trækkes hver måned 75 tilfældige vindere af konkurrencen. Vinderen vil modtage præmien direkte til adressen afgivet i forbindelse med deltagelsen. ISOBRO/DET GODE TESTAMENTE forbeholder sig retten til at udtrække en ny vinder, såfremt adressen er ugyldig.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter, eller ombyttes til andet. Ved
mistanke om manglende overholdelse af konkurrencebetingelserne forbeholder ISOBRO/DET GODE TESTAMENTE sig ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

Præmien:

Ét sæt samtalekort (værdi 75 kr.)
ISOBRO/DET GODE TESTAMENTE afholder omkostning til forsendelse.

Skulle en person, som følge af præmierne pådrage
sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver ISOBRO/DET GODE TESTAMENTE sig ethvert ansvar i den forbindelse.

Tvivl eller uenighed

I tilfælde af tvivl og uenighed om fortolkning eller overholdelse af konkurrencebetingelserne vil det være ISOBRO/DET GODE TESTAMENTE, der fastlægger fortolkningen og afgør spørgsmålet efter eget skøn.

Der kan ikke i den anledning eller i øvrigt på grundlag af konkurrencens gennemførelse, eller pga. andre forhold, gøres erstatningskrav gældende mod ISOBRO/DET GODE TESTAMENTE/Det Gode Testamente, som i øvrigt forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i eller tilføjelser til nærværende regler.

Personoplysninger

Se vores persondatapolitik her.

Om Det Gode Testamente

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem mere end 50 velgørende organisationer, der arbejder for at ændre danskernes adfærd og gøre det almindeligt, at flere tilgodeser velgørenhed i deres testamente.
Alle organisationer i Det Gode Testamente, er medlem af ISOBRO (Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation). ISOBRO er en sammenslutning af indsamlingsorganisationer godkendt efter ligningslovens §8A. De følger også alle ISOBRO’s vedtagne Indsamlingsetiske Retningslinjer.