Giv en del af din arv til velgørenhed

Dansk gavmildhed er velkendt.
Det er kendskabet til at testamentere til en god sag ikke.

Vi danskere er i særklasse gavmilde, når det kommer til indsamlinger og det at støtte en god sag, vi brænder for. Vi er generøse og bidrager gerne til andre. Men kendskabet til at testamentere til velgørenhed er meget lille. Faktisk har mange af aldrig hørt om muligheden.

Hør hvorfor Henning og Jonny har valgt at give noget videre

Her kan du møde Jonny og Henning, der har valgt at betænke velgørenhed i deres testamente. Du kan også få et par ord med på vejen, som bringer det hele ned på jorden af Verdens Venligste Advokat.

"Man bliver aldrig for gammel til at drømme om en bedre verden."
Henning
"Fordi jeg vil tænde et lys, når mit eget brænder ud."
Jonny

Det er hverken specielt dyrt eller svært at oprette et testamente

Det Gode Testamente er sat i verden for at gøre det nemt for danskerne at testamentere dele af sin arv til velgørende formål. Vi hjælper med rådgivning, så alt bliver samlet i ét testamente. Måske er der en eller flere sager, du har støttet gennem hele livet? Måske en sag, du synes er vigtig for de kommende generationer?

Husk at selv mindre bidrag gør en stor forskel. Så støt med det beløb, der er rigtigt for dig, og som passer til din situation.

Hør Verdens Venligste Advokat fortælle om det at betænke velgørenhed i sit testamente

At tale om testamente er ikke noget, man dør af

Det kan føles svært for mange at tale om testamente. Men ved at tale med en advokat, kan det hele blive bragt lidt ned på jorden. Vi har et solidt samarbejde med dygtige arveretsadvokater, så du kan få gratis rådgivning. Det kan give dig overblik og gøre det nemmere at tage stilling til, om du vil testamentere til en god sag. Du kan vælge, om du vil ringes op af en advokat, eller om du i første omgang hellere vil skrive til én om dine spørgsmål og overvejelser.

Skriv til eller bliv ringet op af en advokat her

Skriv til eller bliv ringet op af en advokat

Har du spørgsmål til oprettelse af testamente, kan vi tilbyde gratis rådgivning fra advokater, som samarbejder med Det Gode Testamente.

Find lokal advokat

Få hjælp til udfærdigelse af dit testamente af en advokat fra dit nærområde. Se oversigt over advokater, som samarbejder med Det Gode Testamente.

Gode råd til valg af rådgiver

Her får du fem simple råd, som kan hjælpe dig, når du skal vælge rådgiver til oprettelse af dit testamente.

Flere artikler om oprettelse af testamente

Få hjælp

Overvejer du at skrive testamente? Få gode råd og inspiration om arv, testamente, og det at betænke velgørenhed. Du kan også få gratis og uafhængig

Læs mere

Fakta om arv og testamente

Her kan du blive klogere på arveloven og arvereglerne. Få viden om blandt andet arveklasser, tvangsarv, uskiftet bo, boafgift, særeje m.m. Har du overblik over,

Læs mere

Velgørende organisationer

Det Gode Testamente – 46 velgørende organisationer Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 46 af landets velgørende organisationer, som er gået sammen for at

Læs mere