Få gratis advokatrådgivning

Har du spørgsmål til oprettelse af testamente eller blot behov for et godt råd, kan vi tilbyde dig en gratis indledende rådgivning af en advokat.

Advokaterne er alle medlemmer af Danske Arveretsadvokater og Danske Familieadvokater, og er specialister i alle typer af spørgsmål, der handler om familieformue, særeje, arv og testamenter.

Få svar på mail eller via telefonen

Når du kontakter advokaten kan du stille et spørgsmål, og vælge at få svar enten på mail eller blive ringet op. Du kan også vælge at blive ringet op uden at stille et spørgsmål først.

Din henvendelse vil blive sendt direkte til en advokat i vores netværk og du kan forvente svar hurtigst muligt.

Hvordan vil du gerne have svar?
Samtykke
Der opstod en fejl. Prøv igen senere.
Ud over det anførte ovenfor behandler ISOBRO, der driver Det Gode Testamente, de personoplysninger du sender i formularen til at sætte dig i forbindelse med vores eksterne rådgivere og for at kunne sende dig nyhedsbreve, tilbud og invitationer som nævnt ovenfor. I forbindelse med behandlingen videregives dine oplysninger og spørgsmål til de eksterne rådgivere med henblik på at du kan modtage svar fra dem. Retsgrundlaget for denne behandling af dine personoplysninger er GDPR artikel 6, stk. 1, litra f om legitime interesser. Du kan læse mere om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik.

Tak for din henvendelse.

Vi har netop sendt din besked videre til en af vores advokater i dit nærområde.