Det Gode Testamente –
mere end 50 velgørende organisationer

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem mere end 50 af landets velgørende organisationer, som er gået sammen for at være bedre til at hjælpe og støtte dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.

Med Det Gode Testamente ønsker vi at fortælle om mulighederne, inspirere og forhåbentlig være med til at sætte nogle overvejelser i gang.

Se de deltagende organisationer

Al støtte gør en mærkbar forskel

De mere end 50 velgørende organisationer, som er med i Det Gode Testamente, har alle forskellige sager og forskellige interesseområder. Uanset hvem du vælger at støtte  – og med hvor meget – er din testamentegave med til at gøre en stor forskel.

Din sikkerhed for valg af velgørende organisation

Alle, der er med i Det Gode Testamente, er medlem af ISOBRO (Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation). ISOBRO er en sammenslutning af indsamlingsorganisationer godkendt efter ligningslovens §8A. De følger også alle ISOBRO’s vedtagne Indsamlingsetiske Retningslinjer. 

Lær mere om ISOBRO’s arbejde med indsamlingsetik og retningslinjer for medlemmer her: https://isobro.dk/for-medlemmer/etik

Har du spørgsmål til oprettelse af testamente, eller blot brug for et godt råd, kan vi tilbyde gratis rådgivning fra advokater, der er eksperter på området.

Kontakt os

E-mail: info@detgodetestamente.dk
Tlf: 3838 4684

Det Gode Testamente
Peter Bangs vej 5 B
2000 Frederiksberg

Du kan være helt sikker på, at de deltagende organisationer i Det Gode Testamente modtager, og bruger din arv med stor ydmyghed, og med klare etiske og juridiske retningslinjer.

Er du nysgerrig på muligheden for at betænke velgørenhed?

At skrive testamente kræver ofte overvejelse og indsigt. Bliv klogere på det at oprette et testamente, og få konkret viden, der kan hjælpe dig til at tage stilling til din arv.

Hvis du vælger at betænke en eller flere velgørende organisationer, i dit testamente, dækker organisationerne helt eller delvist de omkostninger, der er forbundet med udfærdigelsen af dit testamente.

Hvad laver og koster advokaten?
Et fremadrettet og meningsfuldt valg

I dag har kun under 2% af danskere skrevet en god sag ind i deres testamente, men undersøgelser viser, at mange flere rent faktisk ønsker at gøre det. En del gode intentioner strander desværre på, at man tror, det er kompliceret og svært.

Den opfattelse vil vi gerne ændre. Det er nemlig forholdsvis enkelt at oprette testamente, og alle donationer til alle organisationer – store som små – gør en forskel.

Overvejer du at testamentere til velgørenhed?
Giv os din mening
Har du gjort dig overvejelser om at betænke velgørenhed i dit testamente? Og er der en sag der betyder særligt meget for dig? Deltag i undersøgelsen, og hjælp os med at blive klogere på danskernes overvejelser.