Testamenteret arv gør en stor forskel

Uanset hvem, du vælger at støtte – og med hvor meget – bliver din arv forvandlet til tryghed, sundhed, livsglæde, velfærd og beskyttelse, der kan mærkes.

”Man bliver aldrig for gammel til at drømme om en bedre verden”
Annonym testator

Din arv gør nytte

Sandheden er, at testamenteret arv gør en kæmpe forskel.
Den kan skabe tryghed og omsorg for folk ramt af sygdom og deres pårørende, ligesom den kan være et afgørende led i forskning og arbejdet mod nye behandlingsformer.

Din arv kan også gøre en kæmpe forskel i arbejdet for at hjælpe mennesker i nød ved at skaffe rent vand, læge adgang samt mulighed for skolegang og uddannelse.

Gennem din arv kan du også hjælpe naturen med at reetablere dens naturlige processer, ligesom du kan gøre en indsats for dyr i fangenskab.

Alle beløb gør en forskel

Mange tror, at det kun er store beløb, der kan doneres gennem testamente. Vi vil gerne understrege, at også mindre beløb gør en kæmpe forskel. Det handler ikke om, hvor stor en del af din arv, du giver videre til velgørenhed – men at du giver det beløb, som føles rigtigt for dig.

Husk, at det hverken er specielt dyrt eller kompliceret at oprette et testamente. Støt med et beløb, der passer din situation – og dine værdier. Måske en eller flere sager, du har støttet gennem hele livet? Måske en sag, du finder er vigtig for de kommende generationer? Uanset bevæggrund, så gør alle beløb en forskel.

Start med at få rådgivning

Vi har etableret et solidt samarbejde med to advokatforeninger, så du kan få gratis rådgivning fra dygtige advokater. Du kan vælge at blive ringet op af en advokat, eller du kan skrive til en advokat med spørgsmål og overvejelser. Gennem denne rådgivning kan du måske nemmere vurdere, om det at testamentere til velgørenhed giver mening for dig.

Skriv til eller bliv ringet op af en advokat her

Flere artikler om oprettelse af testamente

Få hjælp

Overvejer du at skrive testamente? Få gode råd og inspiration om arv, testamente, og det at betænke velgørenhed. Du kan også få gratis og uafhængig

Læs mere

Fakta om arv og testamente

Her kan du blive klogere på arveloven og arvereglerne. Få viden om blandt andet arveklasser, tvangsarv, uskiftet bo, boafgift, særeje m.m. Bliv klogere på de

Læs mere

Velgørende organisationer

Det Gode Testamente – 42 velgørende organisationer Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 42 af landets velgørende organisationer, som er gået sammen for at

Læs mere