Testamenteret arv gør en stor forskel

Uanset hvem, du vælger at støtte – og med hvor meget – bliver din arv forvandlet til tryghed, sundhed, livsglæde, velfærd og beskyttelse, så det kan mærkes.

Omtanken for andre dør aldrig.
Den kan fortsætte længe efter, at du ikke er her mere.

Testamenteret arv til velgørende formål gør en stor forskel.

Den kan skabe tryghed og omsorg for mennesker, der er ramt af sygdom. Den kan være afgørende i forskning og arbejdet med at finde nye behandlingsformer. Eller gøre en stor forskel i arbejdet med at hjælpe mennesker i nød ved at skaffe rent vand, adgang til læge og mulighed for skolegang og uddannelse. Også beskyttelse af naturen og dyrevelfærd har brug for din indsats.

Hvem banker dit hjerte for?

Kun 3% af danskerne testamenterer til en god sag.
Undersøgelser viser, at mange flere ønsker at gøre det.

Måske tænker du, at det er besværligt at testamentere til en god sag? Måske tror du, at kun store beløb tæller? Ingen af delene er rigtige. Undersøgelser viser, at mange gerne vil testamentere til en god sag, men mangler viden og rådgivning. Det vil vi gerne lave om på og understrege, at det hverken er dyrt eller svært. Uanset hvem du støtter og med hvor meget, bliver dit bidrag omsat til tryghed, sundhed, velfærd og beskyttelse, så det kan mærkes.

At betænke en god sag – er det noget for mig?

Hør Verdens Venligste Advokat fortælle om det at betænke en god sag i sit testamente og 

At tale om testamente er ikke noget, man dør af

Det kan føles svært for mange at tale om testamente. Men ved at tale med en advokat, kan det hele blive bragt lidt ned på jorden. Vi har et solidt samarbejde med dygtige arveretsadvokater, så du kan få gratis rådgivning. Det kan give dig overblik og gøre det nemmere at tage stilling til, om du vil testamentere til en god sag. Du kan vælge, om du vil ringes op af en advokat, eller om du i første omgang hellere vil skrive til én om dine spørgsmål og overvejelser.

Skriv til eller bliv ringet op af en advokat her

Skriv til eller bliv ringet op af en advokat

Har du spørgsmål til oprettelse af testamente, kan vi tilbyde gratis rådgivning fra advokater, som samarbejder med Det Gode Testamente.

Ulf har valgt at give en testamentegave

Ulf og hans kone har valgt at give en del af deres arv til en velgørende organisation, der er med i Det Gode Testamente.

Find lokal advokat

Få hjælp til udfærdigelse af dit testamente af en advokat fra dit nærområde. Se oversigt over advokater, som samarbejder med Det Gode Testamente.

Gode råd til valg af rådgiver

Her får du fem simple råd, som kan hjælpe dig, når du skal vælge rådgiver til oprettelse af dit testamente.

Flere artikler om oprettelse af testamente

Få hjælp

Overvejer du at skrive testamente? Få gode råd og inspiration om arv, testamente, og det at betænke velgørenhed. Du kan også få gratis og uafhængig

Læs mere

Fakta om arv og testamente

Her kan du blive klogere på arveloven og arvereglerne. Få viden om blandt andet arveklasser, tvangsarv, uskiftet bo, boafgift, særeje m.m. Har du overblik over,

Læs mere

Velgørende organisationer

Det Gode Testamente – mere end 50 velgørende organisationer Det Gode Testamente er et samarbejde mellem mere end 50 af landets velgørende organisationer, som er

Læs mere