AIDS-Fondet

Giv en gave for livet gennem dit testamente

AIDS-Fondet
Vestergade 18E
1456 København K
Tlf.: 88 33 56 00
CVR: 10 61 98 07
aidsfondet.dk

Mette arvefoto aids fondet
Mette Willenbrock Hattens

Kontakt Mette på:
Tlf.: 88 33 56 32
E-mail: Hattens@aidsfondet.dk

AIDS-Fondet blev i sin tid oprettet på baggrund af en arv, og vi har kæmpet lige siden for at komme hiv og aids til livs og for alles ret til mental og seksuel sundhed uanset kønsidentitet eller seksualitet.

Vi har fokus på forskning i hiv og aids, forebyggelse af hiv og kønssygdomme og støtte og rådgivning til hiv-smittede mennesker, LGBT+ personer og unge under 30 år.

AIDS-Fondet er den eneste organisation i Danmark, som arbejder dedikeret med forebyggelse, test, rådgivning og informationskampagner i forhold til hiv og aids.

Der er sket store fremskridt i kampen mod hiv og aids – men det betyder ikke, at vi er nået i mål, og der ikke længere er noget at kæmpe for. Tværtimod.

I dag ved vi, hvordan hiv skal forebygges, og langt de fleste i risikogrupperne passer rigtig godt på. Alligevel er der hver uge to personer i Danmark, som får konstateret hiv – en diagnose der stadig bliver mødt med stigma, frygt og afstandtagen af omverden.

Hiv-behandlingen i Danmark er effektiv: Den gør, at man ikke bliver syg og dør. Er man velbehandlet smitter man heller ikke videre.

Seksuel og mental sundhed hænger sammen og derfor arbejder vi målrettet med begge områder.
Det gør bl.a. vi gennem vores Checkpoint-klinikker, der gratis tester for hiv og kønssygdomme samt tilbyder gratis individuelle samtaleforløb og rådgivning for hiv-smittede, LGBT+ personer og unge under 30 år.
Sidste år havde vi 12.000 personer igennem Checkpoint.

Vi er samtidig en af de få hiv/aids-organisationer i Europa, der både arbejder nationalt og internationalt.
Vi er aktive i Uganda og Malawi og støtter her lokale organisationer i deres arbejde mod hiv og aids og for bedre LGBT+ rettigheder.

Vælger du at betænke AIDS-Fondet i dit testamente giver du en gave, der vil få stor betydning for vores videre arbejde med mental og seksuel sundhed for alle og bekæmpelse af hiv og aids – og derigennem skaber du vigtige forandringer og forbedringer for rigtig mange mennesker i årene frem.