Astma-Allergi Danmark

Astma-Allergi Danmark er en patientforening, som arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag.

Astma-Allergi Danmark

Astma-Allergi Danmark
Universitetsparken 4
4000 Roskilde
Tlf: 43 43 59 11
CVR: 55 33 50 28
astma-allergi.dk

Jesper Kloster

Tlf.: 4343 5911
E-mail: info@astma-allergi.dk

Det er sårbart at tale om arv. Der er mange følelser på spil. Det er især vanskeligt at bede om arv. Det kræver, at man tager de sidste ønsker alvorligt og forstår, at omsætte dem til noget værdifuldt og fint. At man giver det videre til dem, der har brug for støtte.

I Astma-Allergi Danmark arbejder vi for at styrke et fællesskab – et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at komme gennem en hverdag med invaliderende sygdomme i vores luftveje, hud og immunforsvar, der giver skrammer i vores livskvalitet. Både vores egen og hos dem omkring os.

Gennem 50 år har vi passet på vores medlemmer, så de får den nødvendige behandling af lægerne i sundhedssystemet – så medborgere med luftvejsproblemer, allergi eller ubehageligt eksem får både den nødvendige forebyggende behandling og den rette hjælp, når de bliver syge.

Vi bidrager også til at forskning bliver omdannet til nye lægemidler, der kan forbedre tilværelsen for landets 1,5 millioner danskere med overfølsomhedssygdomme.

Vi rådgiver dagligt vores medlemmer gennem personlig kontakt og kommer med gode råd til, hvordan man kommer trygt og sikkert gennem dagligdagen gennem vores blad og alle vores kanaler.

Vi værner også om forbrugernes sikkerhed ved at mærke produkter, så vi minimerer risikoen for allergiske reaktioner.

Vi oversætter også myndighedernes udmeldinger om sundhed og sikkerhed og vi samarbejder med og påvirker Christiansborg, så vi kan sikre en bedre fremtid for alle, der er plaget af overfølsomhedssygdomme.

Alt det kan du bidrage til ved at donere din arv til os. Vi sørger for at give den godt videre.

Astma-Allergi Danmark