Børnehjælpsdagen

Børnehjælpsdagen er en landsdækkende hjælpeorganisation, der hver dag arbejder for at styrke de personlige og sociale kompetencer hos anbragte børn og udsatte unge i Danmark. 

Børnehjælpsdagen
Strandlodsvej 7
2300 København S
Tlf.: 35 30 93 00  
CVR: 10305217
www.bhd.dk

Maja billede
Maja Spangsberg Krogstrup

Kontakt Maja på:
Tlf.: 26 25 24 97
E-mail: mk@bhd.dk

Sæt anbragte børn i dit testamente og giv dem en lys fremtid

Børnehjælpsdagen arbejder hver dag, året rundt, for at støtte og styrke anbragte børn og unge i Danmark. Vi er i kontakt med døgninstitutioner, plejeforældre og børnene i hele landet, som får direkte glæde af vores indsatser og arrangementer, der skaber positiv udvikling, trivsel, livskompetence og fællesskaber.

Siden Børnehjælpsdagen blev stiftet i 1904, har vi dedikeret os til at gøre en reel forskel for børn og unge i sårbare og udsatte positioner. En barsk start på livet, som følge af omsorgssvigt, misbrug, dødsfald eller andre udfordringer i familien, bør ikke definere et barns fremtid. Gennem vores lange historie har vi opbygget en masse erfaringer, der viser, at når vi møder de anbragte børn og unge med åbenhed, forventninger, empati og tro på, at de kan lykkes – så lykkes de også i langt højere grad.

Når du testamenterer arv til Børnehjælpsdagen gør du en direkte forskel for børn og unge i Danmark, der har allermest brug for din støtte.

Din arv, uanset størrelse, er med til at bryde den sociale arv for børn og unge, som med din omtanke og omsorg kan gå en lysere fremtid i møde. På den måde er du med til at glæde og gøre en forskel for anbragte børn og unge, der rækker langt ud over din egen tid.