Cystisk Fibrose Foreningen

Din arv kan skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose

Cystisk Fibrose Foreningen

Cystisk Fibrose Foreningen
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Tlf.: 43 71 43 44
CVR: 48 61 20 16
cff.dk

Lise-Lotte Ehrenreich_Cystisk Fibrose Foreningen (002)
Lise-Lotte Ehrenreich

Kontakt Lise-Lotte på:
Tlf.: 25 37 70 30
E-mail: lle@cff.dk

Cystisk fibrose er en alvorlig sygdom, der påvirker flere organer

Cystisk fibrose er en medfødt kronisk og livstruende sygdom, som påvirker flere af kroppens organer og udvikler sig gennem hele livet. Flere får på et tidspunkt brug for en organtransplantation for at overleve. Børn og voksne med cystisk fibrose bruger 1-3 timer om dagen på livsnødvendige behandlinger foruden indlæggelser og månedlige hospitalskontroller.

Forskning og nye behandlinger giver håb om bedre og længere liv

I dag er det kun halvdelen af alle med cystisk fibrose, som bliver mere end 46 år, men der sker hele tiden fremskridt i forskningen, og i de senere år er der udviklet markant bedre behandling, der giver håb om bedre og længere liv.

Din arv kan være med til at skabe bedre og længere liv med cystisk fibrose

Når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente, er du med til at støtte forskningen og styrke håbet hos børn og voksne med cystisk fibrose og deres familie.

Din arv vil samtidig være med til at sikre, at Cystisk Fibrose Foreningen også i fremtiden kan tilbyde støtte og rådgivning om cystisk fibrose, skabe kendskab til sygdommen samt kæmpe for, at alle med cystisk fibrose tilbydes den bedst mulige behandling og de bedst mulige vilkår.

Få tilskud til advokatregningen, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen

Har du besluttet dig for at betænke Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente, betaler vi gerne advokatomkostningerne for dig. Vi giver tilskud på op til 5.000 kroner inkl. moms til dit testamente. Tilskuddet til advokatregningen er skattepligtigt.

Kontakt os for at høre nærmere eller få din advokat til at henvende sig til os.

Cystisk Fibrose Foreningen