Dansk Vegetarisk Forening

Gør en forskel for dyr, mennesker og global bæredygtighed – også når du ikke er her længere

Dansk Vegetarisk Forening
Vesterbrogade 15, 2. sal
1620 København V
Tlf.: 50 56 18 17
CVR: 34640122

vegetarisk.dk

Louise Johansen

Kontakt Louise Johansen på:

Tlf.: 71 79 15 08

E-mail: louisejohansen@vegetarisk.dk

I Dansk Vegetarisk Forening arbejder vi hver dag for, at plantebaserede måltider og produkter bliver tilgængelige for alle, ligesom vi kæmper for et mere plantebaseret fødevaresystem til gavn for dyr, mennesker og global bæredygtighed.

Vi mener, at hvert plantebaseret måltid gør en forskel og derfor er det en hjertesag for os, at man altid kan få et plantebaseret måltid i alle offentlige køkkener, og at det bliver endnu lettere andre steder i samfundet f.eks. på spisesteder og private arbejdspladser.

For at skabe et mere plantebaseret fødevaresystem, er det vigtigt, at vi skaber de rette politiske rammer, indgår partnerskaber med andre grønne organisationer, samarbejder med erhvervslivet og engagerer borgerne i vores kampagner.

Vi satte et stort aftryk på landbrugsaftalen i oktober 2021, hvor der blev afsat 675 millioner til ’Fonden for Plantebaserede Fødevarer’, og hvor det blev besluttet, at Danmark skal udarbejde en handlingsplan for plantebaserede fødevarer. Dette vakte international opsigt, og vi oplever derfor stor interesse fra udlandet for at dele vores erfaringer med denne historiske aftale. I november 2022 fik vi en international anerkendelse fra organisationen Animal Charity Evaluators, som har kåret DVF til en af verdens mest effektive organisationer til at hjælpe dyr og fremme plantebaseret mad. 

Ved at betænke os i dit testamente kan du lade dit engagement for en mere plantebaseret verden til gavn for dyr, mennesker og global bæredygtighed leve videre og medvirke til, at vi kan skabe et mere bæredygtigt, sundt og retfærdigt fødevaresystem.

 

Hvert eneste plantebaserede måltid gør en forskel