Hjerteforeningen

Gør din arv til en hjertesag

Hjerteforeningen

Hjerteforeningen
Vognmagergade 7, 3. sal
1120 København K
Tilf.: 70 25 00 00
CVR: 10 39 42 28
hjerteforeningen.dk

Hjerteforeningen - Kontaktperson
Ann Marie Panduro

Kontakt Ann Marie på:
Tlf.: 33 67 00 56
E-mail: apanduro@hjerteforeningen.dk

Det er en livsbekræftende handling at oprette testamente til fordel for Hjerteforeningen.

Vores resultater
Antallet af dødsfald, som skyldes hjertesygdom, er halveret på tyve år. Det skyldes blandt andet, at forskningen har givet os bedre behandlingsmetoder, mere effektiv medicin og ny viden om forebyggelse.

Alt sammen viden som lægerne hver dag bruger på hospitalerne. Så forskning nytter, og vi har store ambitioner.

Mange af de hjertesygdomme, man for årtier siden med stor sandsynlighed ville dø af, kan man i dag leve et godt liv med takket være forskningen. Men der er stadig alt for mange, som dør – og forskning er vejen til nye resultater.

Ambitioner for fremtiden
Vi skal finde årsagerne til hjertesygdomme og forbedre behandlingen, så den bliver mere effektiv og skånsom. Så flere hjerter kommer til at slå længere.

Forskerne gør hver dag små og store fremskridt, som gør en forskel for dem, der har hjertesygdom tæt inde på livet, men det er et langt og sejt træk. Derfor er Hjerteforeningens støtte til forskning så vigtig, og gennem tiden er Hjerteforeningen blevet én af de største private bidragsydere til hjerteforskningen i Danmark.

Du kan være med til at støtte forskerne ved at betænke Hjerteforeningen i dit testamente.

Det praktiske
I langt de fleste tilfælde er det enkelt for en advokat at oprette dit testamente. Hvis du overvejer at betænke Hjerteforeningen, vil vi hjælpe dig med at finde en god advokat – og betale din udgifter til at oprette testamentet. Det manglede bare.

Du kan altid ændre
Du kan til enhver tid ændre dit testamente. Faktisk er det en rigtig god idé, at du ind imellem overvejer, om dit testamente nu også stadig afspejler, hvem du ønsker, skal arve efter dig.

Spørgsmål
Har du spørgsmål om arv, gaver og testamente, er du altid velkommen til at kontakte chefjurist Ann Marie Panduro på telefonnummer 33 67 00 56.