Kræftens Bekæmpelse

Selv en lille del af din arv kan gøre en stor forskel

Når du testamenterer til Kræftens Bekæmpelse giver du liv og håb til mange. Arvedonationer løfter forskningsindsatsen og sikrer samtidig, at både kræftramte og pårørende kan få hjælp og rådgivning.

Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
CVR: 55 62 90 13
cancer.dk

Kontaktperson for Kræftens Bekæmpelse
Charlotte Hjeds

Kontakt Charlotte på:
Tlf.: 35 25 77 70
E-mail: arv@cancer.dk

En ud af tre danskere får kræft inden de fylder 75 år. To ud af tre bliver pårørende
Som den danske befolkning bliver ældre og ældre, vil vi i fremtiden se at flere får stillet en kræftdiagnose. Og selvom vi er blevet bedre til at diagnosticere og behandle kræft, så er kræft stadig den hyppigste dødsårsag herhjemme. Vi er nået langt, men der er fortsat et stort behov for at forske i nye og bedre behandlinger og for at hjælpe kræftpatienter med råd og vejledning.

Hvorfor tilgodese Kræftens Bekæmpelse i dit testamente?
Når du støtter Kræftens Bekæmpelse i dit testamente, bidrager du direkte til vores arbejde med forskning samt hjælp og støtte til patienter og pårørende. Derved er du med til at gøre en stor forskel for de ca. 43.000 danskere, der hvert år bliver ramt af kræft samt deres pårørende.

Donationer fra arv er helt afgørende for vores arbejde
Omkring en fjerdedel af vores indtægter kommer fra arv – altså personer der vælger at tilgodese Kræftens Bekæmpelse i deres testamente. Det er vores største enkeltstående indtægtskilde, og er helt afgørende for det vigtige arbejde, med at sikre at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at flere får et bedre liv efter en kræftdiagnose.

I dit testamente kan du gøre din støtte specifik
Hvis du ønsker at tilgodese Kræftens Bekæmpelse i dit testamente, kan du vælge at støtte kræftsagen generelt, men du kan også vælge at din arv skal gå til et specifikt formål, f.eks. kræftforskning eller støtte til patienter og pårørende. Det er helt op til dig, og alle donationer modtages med stor taknemmelighed.

Vil du vide mere om arv og testamente, så kontakt vores arverådgivere
Du er altid velkommen til at kontakte vores arverådgiver, advokat Charlotte Hjeds. Ring på: 35 25 77 70 eller skriv på: arv@cancer.dk

Få tilskud til advokatregningen, når du betænker kræftsagen
Hvis du ønsker at tilgodese Kræftens Bekæmpelse i dit testamente, kan du få et tilskud på op til 5.000 kr. til advokatregningen.