WWF Verdensnaturfonden

WWF arbejder for en fremtid, hvor mennesket lever i harmoni med naturen

WWF Verdensnaturfonden
Svanevej 12
2400 København NV
Tlf.: 35 36 36 35
CVR: 40 78 12 18
wwf.dk

Kontaktperson WWF
Karin Henrichsen

Kontakt Karin på:
Tlf.: 22 68 81 03
E-mail: k.henrichsen@wwf.dk


Vi arbejder for en bæredygtig udvikling, som bevarer klodens natur, vilde dyr og biodiversitet. Vi gør det for at give en sund klode videre til de kommende generationer.

Vi kæmper for hele verdens natur
WWF er en af verdens største og mest erfarne miljøorganisationer med kontorer i flere end 100 lande. Vi har mere end fem millioner støtter i verden. Vores store netværk giver os muskler til at gøre en forskel. Og det er der hårdt brug for. Vi står midt i en global naturkrise. Naturen forsvinder og arter uddør. Verdens unikke naturområder, arter og fattige befolkningsgrupper har hårdt brug for hjælp.

Når du giver en testamentegave til WWF Verdensnaturfonden, giver du en gave til naturen.
Din gave vil blandt andet støtte vores udviklingsarbejde hos lokalbefolkninger, så vi kan skabe bæredygtige løsninger til gavn for naturen. Vi arbejder desuden for at bevare de vilde dyr i deres naturlige habitater, og vi arbejder for at skåne naturen for plastikaffald gennem samarbejde med store virksomheder og regeringer. Dette er blot nogle af de områder, som WWF hver dag kæmper for – og vores arbejde er dybt afhængigt af støtten fra privatpersoner.

WWF er en udfordrende, konstruktiv, videnskabsbaseret og troværdig organisation, der samarbejder med virksomheder, borgere og politikere for at skabe en bedre fremtid.